diumenge, 12 de gener del 2014

Programa d'edició d'imatges

Els programes d'edició d'imatge són programes que s'utilitzen per a editar les nostres imatges i donar-lis un nou context imperfeccions, l'efecte d'ulls vermells, cambiar- les de tamany sense perdre definuició o per arreglar petits detalls, etc.


Aquí teníu l'explicació de cinc programes d'edició d'imatge:

Photoshop
-Adobe Photoshop Expres: és el programa utiitzat principalment per al retoc de gràfics i fotografíes. Pots editar- les i compartirles en qualsevo oc. Pots retallar- les, girar- les, ajustar el color i afegir- hi efecte ertístics- Pots compartir- les a l'instant amb els amics i familiars (requereix tarjeta SD).

-Aviary Phoenix: editor online on no has d'instalar res. Pots editar les imatges des de fitxers del teu ordinador des del USB o també de les pàgines socials. Permet 'edició avançada i diferents filtres, capes i efectes.
                        Inkscape

-Pixrlr express: edtor online que té més de 600 tipus d'efectes i les eines específiques per crear les imatges desitjades, retocar i retakkar imatgesi modificar- les. És gratuït.

-Inkscape: programa especialitzat en el dibuix , és ituitiu i fàcil d'utilitzar, és compatible amb la majoria dels formats disponibles, amb una amplia selecció de filtres i capes i un ampli ventall de capes per a retocar les imatges desitjaeds.

-PicMarkr: programa que et permet inserir a la imatge marques d'aigua. Pots optar per pujar la teva imatge des de l'ordinador, disc dur o des de compte Flikr.
També pots retocar- le i fer- li simples canvis.














0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada